Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vezess, kövess vagy el az utamból!

Játékra hívlak, egyszerű, megjegyezhető, két személy, elérhető célok. Ellenfél ma nem kell, társul akarlak ma így, és ne vádolj, mert nincs miért és néha csalhatsz is a boldogságodért. Most szabad mindent, nem kérhet számon senki már. Engedd, hogy feláldozzak mindent, és engedj, ha egyszer menni kell... Adj hát kezet, és semmit ne ígérj, csak játsszunk, amíg jó, amíg könnyen veszünk minden akadályt, legyen újrajátszható s a félelem, hogy vége van, sohase rontsa el! Mert átlátsz minden álcán ha akarsz, de miért ébrednél fel?

Készen álltok a történeteimre? ;)

16900059_1278347138885712_514996038_n_1.jpg

Gabriella Blogja Társkereső oldal!

gabriella_blogja.jpgCsatlakozz te is Gabriella Blogja társkeresőhöz amit az alábbi facebook linken érsz el.

MOBILRÓL: https://www.facebook.com/groups/1655547891162404

SZÁMÍTÓGÉPRŐL: https://www.facebook.com/groups/1655547891162404/?fref=ts

Te őrültségnek hívod, én szerelemnek.

Ki leplezi testi vágyait
az álszent és ostoba...
Gabriella Blogja

16933979_1278347022219057_1238316349_n.jpg

 

fehermaszkalosorel.gif

Bűn-e az, amit nem érez bűnnek valaki?

Névtelen_2.jpg

Gondolataim - írásaim.jpg

Ki szeret játszani??? :) Hmmm??? ;)

20040401001054.gif

Félsz de azért vonz az izgalom,
Hozzá érni titkos ágyakon.
Nem tudod, hogy végül elemészt,
Ami utána jön a hiányfájdalom.
Mert úgy ölel, hogy többé sohasem
Felejtheted égő csókjait.
Úgy megperzsel, majd a szíveden,
Hogy megismered a gyönyör kínjait
.

1231664_517320841676791_180730335_n.jpg

20040401001054.gif

szex képek.jpg

Kaland: az élet élete.

20040401001054.gif"Ugye játszottál már a gondolattal,
 hogy egyszer majd mellettem ér a hajnal?
 Édes hangod a fülembe súgja,
 nem volt elég, csináljuk újra!"

tumblr_mi0ak40aR11qbitbyo1_1280_1.jpg
20040401001054.gif

Utolsó kommentek.

Facebook oldalam.

Újra játszol s újra élsz...

vágyaim.jpg

történeteim.jpg

LEGYÉL TE IS A BLOGOM RÉSZE!

1470212_444568042311544_2118972780_n.jpg

Ha többet akarsz...azt mástól vedd el. ;)

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Mindenki meghal, de nem mindenki él.

16900370_1278347055552387_1562379502_n.jpg

Flag Counter

  • 1 hozzászólásLenne egy kérdésem...Azt mondják, hogy a nők akkor dugnak amikor akarnak, a férfiak meg akkor amikor a nők akarnak. �Szerintetek? :)Szingli nőként nagyon nem így gondolom. Most például kit "akaszak...

Fő zenei irányvonalamat az Amerikai Soul, R&B, Hip-Hop, Jazz, Rock és a magyar Underground határozza meg.

nevtelen.png

gabriella Blogja.jpg

Megcsalás, féltékenység, hazugság, kényes és fájó téma. - TI ÍRTÁTOK. (VÉLEMÉNYETEK, VÁLASZAITOK A KÉRDEZŐNEK):

2014.02.01. 12:00 | Gabriella Blogja (Szex Imádok Klubja) | Szólj hozzá!

 

TI ÍRTÁTOK.
(VÉLEMÉNYETEK, VÁLASZAITOK A KÉRDEZŐNEK):

196_3_big.jpg

---: A rossz hír az ha valaki megcsalja a párját egyszer akit állítólag szeret az megteszi második alkalommal is!

---: 1. A megcsalás mindig valaminek a következménye
2. Lehet érzelmi megcsalás mikor másba szeret bele vagy testi mikor a vágytól vezetve "csak" testi megcsalás következik be.
A testi vágytól vezetett megcsalást úgy gondolom talán meg tudnám bocsátani de a "felejtése" hosszú idő (annak a következménye hogy nem adtam meg a szexben a páromnak amire "igénye van" Az érzelmi megcsalás is megbocsátható viszont a kapcsolat nem folytatható érzelmeket nem lehet pótolni beszerezni. Nem lennék sem megcsalt sem megcsaló ha valami nincs meg vagy nem stimmel inkább közölném. De nem tudja az ember mit hoz az élet elé csak azt, hogy hogyan akar cselekedni.

---:  A megcsalást lehet magyarázni ilyen-olyan okokkal, vagy keresni rá az okot hogy miért történt meg. De az mikor kimondják, hogy megcsaltam a párom de csak őt SZERETEM az egyik legnagyobb hazugság amit egy ember kimondhat! Hogy miért? Az ok egyszerű! Ha valakit szívből szeretsz, képtelen vagy megcsalni.

---: Ha megjelent a harmadik...

Egy elég hosszú idézet következik Szepes Máriától, de nem szeretném rövidebbre fogni, mert minden benne van... Egy házasságot nyilván nem rúgunk fel, ha felmerül a gyanú, hogy a társunk félrelép (az okokat feltárni, mindkét fél szerepét megvizsgálni mindenképp fontos), itt olvasható egy jó stratégia a helyzet átvészelésére:

"Egy jól felkészült, élettársa természetét Figyelő, hangulatait megérző, szokásait elfogadó, érdeklődéseit megosztó, „anya-asszonynak" nincs ellenfele. Még akkor sem, ha fel-felbukkan egy agresszív, fiatalabb, talán csinosabb vetélytárs néha. Mert bizony a férfipotencia labilitása miatt számolni kell ilyesfajta poligámiával, amely annyiféle, ahány férfi él a földön.
Ilyenkor kell elővenni azt a bizonyos ősi tehetséget, amely az erősebb, türelmesebb, megértőbb asszonyt teszi győztessé a másik, saját jelmezeit, álarcait bevető nő felett.
Mert az ellenfelet sohasem szabad lebecsülni. Az is elszánt. Annak is van „tüzérsége".
Támad. Feltétlenül eljut bizonyos kezdeti sikerekhez.
A veszélyeztetett élettárs azonban birtokon belül várakozik a sokféle szállal védett erődben. S ilyenkor nem szabad hibákat elkövetni. Türelmetlenség? Kérdőre vonás? Zokogó jelenetek? Szemrehányások? Szó sem lehet róla. Észre sem szabad vennie partnere némileg elmebajos viselkedését, magyarázkodásait, esetleg provokációit a veszekedésekre, hogy saját bűntudatát enyhítse vele. „Egy kézzel nem lehet tapsolni" - mondja egy ősi kínai közmondás, * férfi hízeleg, ajándékot hoz, az asszony ne mulassza el kifejezni háláját érte. Rúzsfoltok ingen, gatyán, más színű hajszál, illat a kabáton? Ugyan. Ki lehet mosni, le lehet kefélni.
Persze, az is igen téves módszer lenne, ha néma mártírarccal csinálná mindezt. Persze, hogy fáj. De a fájdalmat át lehet változtatni erővé, mint a szülőfájásokat. Eljött az ellentámadás ideje a tüzelő vetélytárs ellen? Erről sincs szó. Új jelmezre, maszkra, a másik előtt teljesen érthetetlen, magatartás-változtatásra van szükség, ami mellett szelíden, de határozottan ki kell tartani. Könnyek? Nincsenek. Mogorvaság? Dehogy. Fokozott derűs kedvesség. Fáradt gubbasztás otthon? Mi értelme volna? Saját út, saját szórakozás, beszámolás nélkül. Kiszolgálni a másikat? Itt-ott. De el is maradhat. Hogy miért? Nincs magyarázat, rejtélyes, titkot őrző, hallgatag boldogság. Merengő szórakozottság. Na és persze új frizura. Új illat. Esetleg más hajszín. A régi, unt rongyok helyett kis változtatással némileg színesebb öltözék. Egy-egy telefoncsengés. Ha a másik veszi fel a kagylót, nem szól bele senki. Vagy ha ő maga, zavart hallgatás után azt mondja: „Tévedés volt." Gyakoribb tusolás, felfrissített „make-up" minden induláshoz. Fáradt, kicsit kócos hazaérkezés félregombolt kötött kabáttal. Ágybabújás, hátatfordító alvás. Kérdőrevonáskor ámult, ártatlan pillantás. Hogy megváltozott volna? Ő ugyan nem. Éli a maga életét. És így tovább számtalan változatban. A jó megfigyelő asszony a partnere tüneteiből pontosan kikövetkezteti:
izgalmas, szeszélyes, nimfomániás bestiáról, önsajnáltató, gyámoltalan Baby Dollról van-e szó ellenfélként, vagy hűséges kutyaszemmel a felsőbbrendű „teremtés koronájára" felbámuló, rajongva a lábánál ülő, szavait mámorosán szürcsölő keleti rabszolganőről, s kelléktárából aszerint választja ki e gócból kivont ellenszerét. Arról sem kell tudomást vennie, ha a párja nyugtalanná válik, mert az a legtöbb esetben kényelemszerető s kezdi unni a titkos találkatársak egyre nyíltabb, hisztérikusabb követeléseit, szemrehányásait s a bujkálást. De párjának viselkedése és esetleges elvesztése is aggasztja. Megint észreveszi, hogy akivel annyi éve él együtt, nő. Sőt új nő. Más. Nem unalmas, félresodorható, megszokott tárgy. Olyan valaki, aki talán másnak is kell. Aki megcsalhatja, még el is hagyhatja. Nem arról van szó, hogy feltétlenül megcsalja valaki hűtlenkedő társát. Vannak szövetséges barátnők, barátok, sőt talán hódolók is, akikkel nem kell lefeküdni, de arra megfelelők és kellemesek, hogy szórakozásai kísérőivé legyenek."

---: Nem tudom. Talán megbocsátanám, de ahhoz is őszinte hozzáállás kéne. Egyenesség.

---:  Nincs bocsánat!

---: Nem bocsájtanék meg. Ha valaki félrelép ott már baj van!

---: Az Én véleményem: Én ha valakit szeretek biztos nem tudnám megcsalni, még gondolatban sem! Akkor sem ha maga Brad Pitt akarna csábításba vinni. Mert ha már megcsalásra kerül a dolog, ott már tényleg valami nem stimmel! Ez vagyok Én. Ha a párom lépne félre akit imádok, szeretek, azt tuti, hogy nem tudnám soha sem megbocsájtani. Akkor az a kapcsolat annyi volt.....Mert aki egyszer megtette az adott kapcsolatában, azt többször is el lehet csábítani. Röviden ennyi!

Címkék: szex szakitás szerető Ti írtátok - Blogbejegyzést várok Tőletek szex kérdések - válaszok kérdések - válaszaim

A bejegyzés trackback címe:

https://gabriellablogja.blog.hu/api/trackback/id/tr785792683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása